Voorwaarden

VEELGESTELDE VRAGEN

ZIJN DE MONDKAPJES GOEDGEKEURD DOOR HET RIVM?

Het zijn geen medische mondkapjes die in de zorg gebruikt kunnen worden, en geen officiële RIVM goed gekeurde mondkapjes.

DOOR WIE KUNNEN DE MONDKAPJES GEBRUIKT WORDEN?

Door iedereen die geen beschikking heeft over medische mondmaskers

VAN WELK MATERIAAL ZIJN JULLIE MONDKAPJES GEMAAKT?

De mondkapjes zijn gemaakt van katoen, als filter word er keukenpapier gebruikt welke regelmatig vervangen kan worden.

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties, zoals (huis)artsen, medisch specialisten, spoedeisende hulpverlening, (acute) geestelijke gezondheidszorg, fysiotherapeuten en psychotherapeuten. De informatie op deze website noch de gebruiksmogelijkheden kunnen gezien worden als een vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening en is niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-)diagnose. De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke medische situatie van bijvoorbeeld de bezoeker van de site of iemand in diens omgeving. Dit betekent dat bezoekers aan de informatie geen diagnostische of therapeutische waarde kunnen hechten voor de eigen medische situatie of die van anderen.
 

Bezoekers wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan de behandelend arts of andere zorgprofessional teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Bezoekers wordt geadviseerd om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie.
Bij acute medische klachten en bij het verergeren van klachten of symptomen wordt bezoekers geadviseerd direct contact op te nemen met hun eigen (huis)arts of het noodnummer.

MEDISCHE VRAGEN
Omdat maak een mondkapje in geen geval op directe (bijvoorbeeld telefonisch of via e-mail) of indirecte wijze medische adviezen biedt, die bedoeld zijn als vervanging van professioneel medisch advies, worden geen e-mails van bezoekers beantwoord die betrekking hebben op vragen of verzoeken die bijvoorbeeld ingaan op medische/psychische klachten, de keuze van behandeling of de resultaten van bepaalde (medische) zorg.

RETOURBELEID

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je bestelling wil annuleren. Dit is mogelijk tot 24u na het plaatsen van de bestelling.

In verband met gezondheidsbescherming en hygiene is het niet mogelijk na ontvangst de mondkapjes te retourneren na ontvangst.